Aurélio Gabriel Ulineia Buta

Biografie

Aurélio Gabriel Ulineia Buta is een 26-jarige voetballer uit Portugal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Aurélio Gabriel speelde was Eintracht Frankfurt - VfL BOCHUM op 2023-03-31.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Aurélio Gabriel Ulineia Buta in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Aurélio Gabriel Ulineia Buta in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Aurélio Gabriel Ulineia Buta in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Aurélio Gabriel Ulineia Buta een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Aurélio Gabriel Ulineia Buta een assist heeft gegeven in de match.

Stats Aurélio Gabriel Ulineia Buta

Bekijk de matchen en statistieken van Aurélio Gabriel Ulineia Buta. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Aurélio Gabriel Ulineia Buta hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Aurélio Gabriel

Achternaam

Ulineia Buta

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-02-10

Geboorteland

Angola

Nationaliteit

Portugal

Lengte

171 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Aurélio Gabriel Ulineia Buta mee voetbalt bij Royal Antwerp FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook