Alec Van Hoorenbeeck

Biografie

Alec Van Hoorenbeeck is een 25-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Alec speelde was NEC Nijmegen - Twente op 2024-01-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alec Van Hoorenbeeck in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alec Van Hoorenbeeck in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alec Van Hoorenbeeck in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alec Van Hoorenbeeck een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alec Van Hoorenbeeck een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alec Van Hoorenbeeck

Bekijk de matchen en statistieken van Alec Van Hoorenbeeck. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alec Van Hoorenbeeck hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Meer over Alec Van Hoorenbeeck

Alec Van Hoorenbeeck speelt sinds 2019 bij de senioren. Hij is een product uit de jeugd van KV Mechelen. Bij KV Mechelen haalde hij zijn eerste basisplaats tijdens de wedstrijd tegen KV Oostende in de Jupiler Pro League op zaterdag 24 augustus 2019. Hij kreeg in deze wedstrijd een gele kaart. Van Hoorenbeeck de wedstrijd met KV Mechelen. Het eindresultaat was 2-1. Hij kreeg deze speelkans bij Mechelen omdat Jules Van Cleemput geblesseerd was. Van Cleemput had last van de adductoren.

Voor de rest van seizoen 2019-2020 werd Alec uitgeleend aan KSK Heist. Dit om meer speelminuten te verzamelen. Hij speelde er 7 wedstrijden bij toen nog de Eerste Klasse Amateurs. Nu heet deze competitie de Eerste Nationale.

Waar Alec Van Hoorenbeeck speelde in seizoen 2020-2021 was Helmond Sport. Hij kon er als verdediger zelfs 3 keer scoren in 38 competitiewedstrijden. Een wedstrijd in de Nederlandse beker zat er ook in. Na dit eerste buitenlandse avontuur keerde Alec terug naar KV Mechelen.

Nieuws over voetballer Alec Van Hoorenbeeck

Het laatste nieuws gerelateerd aan Alec Van Hoorenbeeck. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Alec

Achternaam

Van Hoorenbeeck

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-12-30

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Mortsel

Afkomst

België

Lengte

187 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alec Van Hoorenbeeck mee voetbalt bij Twente, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook