Alec Van Hoorenbeeck

Biografie

Alec Van Hoorenbeeck is een 22-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Alec speelde was KV Oostende - KV Mechelen op 2019-08-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alec Van Hoorenbeeck in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alec Van Hoorenbeeck in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alec Van Hoorenbeeck in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alec Van Hoorenbeeck een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alec Van Hoorenbeeck een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alec Van Hoorenbeeck

Bekijk de matchen en statistieken van Alec Van Hoorenbeeck. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alec Van Hoorenbeeck hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Alec Van Hoorenbeeck

Het laatste nieuws gerelateerd aan Alec Van Hoorenbeeck. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Alec

Achternaam

Van Hoorenbeeck

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

1998-12-30

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Mortsel

Nationaliteit

België

Lengte

187 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alec Van Hoorenbeeck mee voetbalt bij KV Mechelen, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook