Kalender van België (vrouwen) - Red Flames

Gebruik deze kalender om een overzicht te krijgen in het speelschema van België (vrouwen) - Red Flames.

Wanneer speelt België (vrouwen) - Red Flames?

De eerstvolgende wedstrijd die België (vrouwen) - Red Flames speelt is die uit tegen Portugal W in het WK Kwalificatie Europa (vrouwen) toernooi.

Hoe laat?
De wedstrijd gaat 's avonds door op 2022-10-06 om 19:00.

Kalender WK Kwalificatie Europa (vrouwen) 2021-2022

Belgium (women) staat op dit moment met 22 punten op plaats 2 in de stand van het Women's World Cup klassement en moeten nog 1 wedstrijd afwerken in de beker. Hieronder vind je de kalender van alle thuis- en uitwedstrijden van België (vrouwen) - Red Flames in de WK Kwalificatie Europa (vrouwen).

gespeelde wedstrijden ?

Toevoegen aan je agenda

Voeg de wedstrijden van België (vrouwen) - Red Flames toe aan je agenda. Zo kan je via de kalender op je iPhone, Android, Microsoft Outlook, PC of eender welk apparaat dat ics-bestanden ondersteund automatisch de wedstrijden volgen.
Afhankelijk van je instellingen zal de kalender zichzelf updaten. Je kan buiten de planning ook de voetbaluitslagen van België (vrouwen) - Red Flames via je agenda bekijken. We ondersteunen tot 100 events per kalender. Zo zie je altijd wat er aan komt en tot 100 wedstrijden in het verleden!

Voorlopig bieden we enkel een kalender voor alle wedstrijden van België (vrouwen) - Red Flames. Binnenkort kan je filteren op seizoen, competitie of toernooi. Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe features.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook