België (vrouwen) - Red Flames België (vrouwen) - Red Flames
-

België (vrouwen) - Red Flames speelt dit seizoen
EK voetbal (vrouwen), WK Kwalificatie Europa (vrouwen), UEFA Nations League Vrouwen

Wiki

Het Belgische vrouwenvoetbalteam vertegenwoordigt België in internationale wedstrijden tegen de vrouwenploegen van andere landen. We kennen het nationaal elftal van de vrouwen ook als "de Red Flames". De Red Flames zijn het equivalent van de Rode Duivels bij de mannen.

Uitslagen

Meer over België (vrouwen) - Red Flames

EK vrouwenvoetbal 2022

De speelsters van de Belgische ploeg wisten zich in 2022 voor de eerste keer te kwalificeren voor het EK vrouwenvoetbal, ook wel gekend als Euro 2022. Het EK wordt in gastland Engeland gespeeld.

Waar kan je op TV live naar de Red Flames kijken?

De wedstrijden van onze Belgische Red Flames worden met regelmaat live uitgezonden zeker de toptoernooien. Zo kan je op Canvas live kijken naar de prestaties van de Belgische vrouwen op het EK vrouwen Euro 2022 in Engeland.

Play heeft op haar site aangekondigd dat ze alle WK-kwalificatiewedstrijden van de Red Flames live gaan uitzenden. Net als de internationale oefenwedstrijden.

De 19-0 van de Red Flames tegen Armenië in 2021 😅

Op donderdag 25 november 2021 vernederden de Red Flames de nationale vrouwenploeg van Armenië met een monsterscore van 19 tegen 0. De wedstrijd was een onderdeel van de WK voorrondes voor het WK vrouwen van 2023.

Nog voor de rust kon De Caigny al een hattrick scoren. Tessa Wullaert spande de kroon met 5 doelpunten in deze wedstrijd.

Op de site van Sporza staat er een mooi verslag.

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook