Ray Serrano Lopez (in)
Wesley Charpie (uit)
87'

Kansen

1X2 10Bet 188Bet 1xBet Bet365 Betcris Betsson Betway Dafabet Marathonbet NordicBet Pinnacle Tipico William Hill
1 Louisville City 1.53 1.48 1.50 1.55 1.53 1.50 1.50 1.50 1.49 1.50 1.51 1.45 1.44
X Gelijk 3.85 4.20 4.25 3.75 3.97 4.00 4.00 3.85 4.25 4.00 4.37 4.10 4.20
2 Indy Eleven 5.25 5.30 5.66 5.00 5.45 6.00 5.50 5.30 5.60 6.00 5.72 5.70 5.50

16'
Jake Francis Morris voert een mooie assist uit. Doelpunt door Wilson Harris. Het staat nu 1-0.
34'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jack Blake scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
41'
Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Wilson Harris was dit niet mogelijk geweest. 2-1 is de score.
50'
Doelpunt door Elijah Wynder in minuut 50. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Ray Serrano Lopez was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 3-1.
59'
Sebastián Ignacio Guenzatti Varela voert een mooie assist uit. Doelpunt door Jack Blake. 3-2 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
62'
Adrien Perez voert een mooie assist uit. Doelpunt door Wilson Harris. Na deze goal is het 4-2.
71'
Doelpunt door Wilson Harris in minuut 71. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Ray Serrano Lopez was dit niet mogelijk geweest. 5-2 is de score. Een hattrick voor Wilson Harris.
82'
Niemand shot graag een goal in eigen doel. Ook Niall McCabe niet. Maar goed ... hiermee wordt het 5-3