Jonathan Alexander González Mendoza

Biografie

Jonathan Alexander González Mendoza is een 24-jarige voetballer uit Mexico die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jonathan Alexander speelde was Atletico San Luis - Monterrey op 2023-11-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jonathan Alexander González Mendoza in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jonathan Alexander González Mendoza in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jonathan Alexander González Mendoza in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jonathan Alexander González Mendoza een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jonathan Alexander González Mendoza een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jonathan Alexander González Mendoza

Bekijk de matchen en statistieken van Jonathan Alexander González Mendoza. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jonathan Alexander González Mendoza hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jonathan Alexander

Achternaam

González Mendoza

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-04-13

Geboorteland

Verenigde Staten

Geboorteplaats

Santa Rosa

Afkomst

Mexico

Lengte

175 cm

Gewicht

62 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jonathan Alexander González Mendoza mee voetbalt bij Mexico, Monterrey, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook