119'

19'
Doelpunt door Baboucarr Njie. 0-1 is de score.
23'
Doelpunt door Solomon Asante Wiafe. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
54'
Luis Manuel Seijas Gunther voert een mooie assist uit. Doelpunt door Arturo Rodríguez. 2-1 is de score.
71'
Doelpunt door Rodrigo López Alvarez in minuut 71. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
101'
Doelpunt door Solomon Asante Wiafe in minuut 101. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jon Bakero was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 3-2. Goal 2 voor Asante Wiafe.
109'
Bij Elvis Amoh geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
130'
Bij Elvis Amoh geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-4 is de score.
129'
Bij Santiago Moar geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4.
128'
Een strafschop. Rodrigo López Alvarez gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Érick Alan Pimentel Benavides scoort. Het staat nu 4-5.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Joseph Farrell scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 5-5.
125'
Een strafschop. Aodhan Quinn gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Emilio Andres Ycaza scoort. Na deze goal is het 5-6.
123'
We zijn in minuut 123 als er een penalty gefloten wordt. Arturo Rodríguez schiet en mist. Wat jammer.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Baboucarr Njie scoort. Na deze goal is het 5-7.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jon Bakero scoort. 6-7 is de score.