Ronald Alexis Cerritos Castañeda

Biografie

Ronald Alexis Cerritos Castañeda is een 23-jarige voetballer uit El Salvador die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ronald Alexis speelde was Central Valley Fuego - Monterey Bay op 2023-04-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ronald Alexis Cerritos Castañeda in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ronald Alexis Cerritos Castañeda in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ronald Alexis Cerritos Castañeda in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ronald Alexis Cerritos Castañeda een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ronald Alexis Cerritos Castañeda een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ronald Alexis Cerritos Castañeda

Bekijk de matchen en statistieken van Ronald Alexis Cerritos Castañeda. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ronald Alexis Cerritos Castañeda hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ronald Alexis

Achternaam

Cerritos Castañeda

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-10-02

Geboorteland

Verenigde Staten

Geboorteplaats

Bowie

Afkomst

El Salvador

Lengte

175 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ronald Alexis Cerritos Castañeda mee voetbalt bij El Salvador, Central Valley Fuego, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook