Bruno Miguel Borges Fernandes (uit)
89'

Verslag

9'
Edinson Roberto Cavani Gómez voert een mooie assist uit. Doelpunt door Bruno Miguel Borges Fernandes. Na deze goal is het 1-0.
15'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Lorenzo Pellegrini scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
34'
Doelpunt door Edin Džeko in minuut 34. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Lorenzo Pellegrini was dit niet mogelijk geweest. 1-2 is de score.
48'
Bruno Miguel Borges Fernandes voert een mooie assist uit. Doelpunt door Edinson Roberto Cavani Gómez. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
64'
Doelpunt door Edinson Roberto Cavani Gómez in minuut 64. Na deze goal is het 3-2. Goal 2 voor Cavani Gómez.
71'
Bij Bruno Miguel Borges Fernandes geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
75'
Doelpunt door Paul Pogba in minuut 75. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Bruno Miguel Borges Fernandes was dit niet mogelijk geweest. 5-2 is de score.
86'
Doelpunt door Mason Greenwood in minuut 86. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Edinson Roberto Cavani Gómez was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 6-2.