Gonzalo Villar del Fraile

Biografie

Gonzalo Villar del Fraile is een 26-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Gonzalo speelde was Cadiz - Granada CF op 2024-03-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gonzalo Villar del Fraile in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gonzalo Villar del Fraile in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gonzalo Villar del Fraile in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gonzalo Villar del Fraile een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gonzalo Villar del Fraile een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gonzalo Villar del Fraile

Bekijk de matchen en statistieken van Gonzalo Villar del Fraile. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gonzalo Villar del Fraile hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gonzalo

Achternaam

Villar del Fraile

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-03-23

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Murcia

Afkomst

Spanje

Lengte

181 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gonzalo Villar del Fraile mee voetbalt bij Granada CF, Spain U21, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook