Mikhail Gordeychuk (in)
Maksim Volodko (uit)
78'

4'
Doelpunt door Admir Mehmedi in minuut 4. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Hakan Çalhanoğlu was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-0.
13'
Doelpunt door Nemanja Milunović in minuut 13. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Igor Stasevich was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
47'
Karim Bellarabi voert een mooie assist uit. Doelpunt door Hakan Çalhanoğlu. Het staat nu 2-1.
58'
Doelpunt door Javier Hernández Balcázar in minuut 58. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Kevin Kampl was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 3-1.
75'
Bij Hakan Çalhanoğlu geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-1. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.