Wendell Nascimento Borges

Biografie

Wendell Nascimento Borges is een 30-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Wendell speelde was FC Porto - Arsenal op 2024-02-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Wendell Nascimento Borges in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Wendell Nascimento Borges in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Wendell Nascimento Borges in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Wendell Nascimento Borges een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Wendell Nascimento Borges een assist heeft gegeven in de match.

Stats Wendell Nascimento Borges

Bekijk de matchen en statistieken van Wendell Nascimento Borges. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Wendell Nascimento Borges hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Wendell

Achternaam

Nascimento Borges

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-07-20

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Fortaleza

Afkomst

Brazilië

Lengte

178 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Wendell Nascimento Borges mee voetbalt bij FC Porto, Brazil, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook