Uitslag

Vorige confrontaties

Verslag

12'
Bij Teófilo Antonio Gutiérrez Roncancio geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 1-0.
16'
Teófilo Antonio Gutiérrez Roncancio voert een mooie assist uit. Doelpunt door Guillermo Enio Burdisso. Na deze goal is het 2-0.
35'
Doelpunt door Yony Alexander González Copete in minuut 35. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Teófilo Antonio Gutiérrez Roncancio was dit niet mogelijk geweest. 3-0 is de score.
73'
Doelpunt door Giovanni Andrés Moreno Cardona in minuut 73. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Juan David Cabal Murillo was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 3-1.
77'
Bij Dorlan Mauricio Pabón Ríos geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 3-2.
83'
We zijn in minuut 83 als er een penalty gefloten wordt. Teófilo Antonio Gutiérrez Roncancio schiet en mist. Wat jammer.
86'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Dorlan Mauricio Pabón Ríos scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.