Sebastián Gómez Londoño

Biografie

Sebastián Gómez Londoño is een 27-jarige voetballer uit Colombia die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Sebastián speelde was Mexico - Colombia op 2023-12-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sebastián Gómez Londoño in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sebastián Gómez Londoño in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sebastián Gómez Londoño in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sebastián Gómez Londoño een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sebastián Gómez Londoño een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sebastián Gómez Londoño

Bekijk de matchen en statistieken van Sebastián Gómez Londoño. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sebastián Gómez Londoño hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sebastián

Achternaam

Gómez Londoño

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-06-03

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Giradota

Afkomst

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sebastián Gómez Londoño mee voetbalt bij Colombia, Coritiba, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook