Logan Brown (in)
Duvan Felipe Viáfara Mina (uit)
93'

40'
Logan Brown voert een mooie assist uit. Doelpunt door Taylor Gray. Het staat nu 1-0.
47'
Doelpunt door Adem Sipic. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
84'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Alex McGrath scoort. Het staat nu 2-1.
88'
Doelpunt door Ollie Ephraim Wright in minuut 88. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Maximus Ekk was dit niet mogelijk geweest. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
121'
Een strafschop. Isaiah Johnston gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
122'
We zijn in minuut 122 als er een penalty gefloten wordt. Alex McGrath schiet en mis. Wat jammer.
123'
Een strafschop. Jonathan Bolanos gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
124'
Bij Anatolie Prepeliţă geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-2 is de score.
125'
Bij Shaun Joash geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
126'
Bij Joseph Patrick Pérez Mancilla geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-3 is de score.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Maximus Ekk scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4.
128'
Bij Duvan Felipe Viáfara Mina geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-4 is de score.