1X2 1xBet Bet365 Betcris Marathonbet Pinnacle Unibet
2 Whitecaps II 5.83 5.75 5.75 5.70 5.49 5.50

Vorige confrontaties

Verslag

46'
Doelpunt door Lowell Wright in minuut 46. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Kamron Habibullah was dit niet mogelijk geweest. 0-1 is de score.
59'
Doelpunt door Dylan Teves in minuut 59. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Snyder Brunell was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
63'
Een owngoal door Simone Masi. Dit is niet goed. Het staat nu 2-1.
68'
Doelpunt door Lowell Wright in minuut 68. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Kamron Habibullah was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2. Goal 2 voor Wright.
73'
Doelpunt door Lowell Wright. 2-3 is de score. Een hattrick voor Lowell Wright.
92'
Doelpunt door Paul Rothrock. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
132'
Bij Paul Rothrock geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-3.
131'
Een strafschop. Thierno Elage Bah gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
130'
Bij Raul Miglietti geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 5-3.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Christian Greco-Taylor scoort. Het staat nu 5-4.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Mihail Gherasimencov scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 5-5.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Travian Anthony LaMere Sousa scoort. Het staat nu 6-5.
126'
Bij Hal Uderitz geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 7-5.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Antoine Coupland scoort. 7-6 is de score.
124'
Een strafschop. Braudรญlio Pina Rodrigues gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
123'
We zijn in minuut 123 als er een penalty gefloten wordt. Kamron Habibullah schiet en mis. Wat jammer.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Abdoulaye Cissoko scoort. Na deze goal is het 8-6.
121'
Bij Giovanni Aguilar geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 8-7.