Adolfo Ovalle (in)
Travian Anthony LaMere Sousa (uit)
79'

26'
Doelpunt door Marlon Vargas in minuut 26. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Cody Baker was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
64'
Simon Becher voert een mooie assist uit. Doelpunt door Jay Joshua Herdman. Na deze goal is het 2-1.
98'
Doelpunt door Valentin Sabella in minuut 98. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Travian Anthony LaMere Sousa was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
122'
Een strafschop. Simon Becher gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
123'
Een gemiste strafschop door Cody Baker. Het blijft 2-3.
124'
Een strafschop. Robert Owen Antoniuk gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Travian Anthony LaMere Sousa scoort. 2-4 is de score.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Vasco Fry Conroy scoort. Na deze goal is het 3-4.
127'
Bij Valentin Sabella geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-5 is de score.
128'
Bij Jay Joshua Herdman geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-5. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
129'
Bij Achille Robin geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-6.