Verslag

51'
Doelpunt door Pedro Fonseca. Het staat nu 0-1.
55'
Selmir Miscic voert een mooie assist uit. Doelpunt door Blake Bodily. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
121'
Bij Nathan Uiliam Fogaรงa geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 2-1.
122'
Bij Pedro Fonseca geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Julian Bravo scoort. Na deze goal is het 3-2.
124'
We zijn in minuut 124 als er een penalty gefloten wordt. Bode Davis schiet en mist. Wat jammer.
125'
Bij Blake Bodily geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
126'
Een strafschop. Christian Nydegger gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. Selmir Miscic schiet en mist. Wat jammer.
128'
Bij Tyrone Mondi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-3.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Tega Ikoba scoort. 5-3 is de score.