79'

7'
Doelpunt door Damian Rivera in minuut 7. Het staat nu 0-1.
9'
Doelpunt door John Denis in minuut 9. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Kevin O'Toole was dit niet mogelijk geweest. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
36'
Bij Chris Gloster geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-1.
70'
Doelpunt door Damian Rivera in minuut 70. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Michel Costa da Silva was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
130'
Bij Meny Silva geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 2-3 is de score.
129'
Een strafschop. Jack Beer gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
128'
Bij Jake Michael Rozhansky geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 2-4 is de score.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. Kevin O'Toole schiet en mist. Wat jammer.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Piero Elias scoort. Het staat nu 3-4.
125'
We zijn in minuut 125 als er een penalty gefloten wordt. Ben Reveno schiet en mist. Wat jammer.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Trevor Zwetsloot scoort. 3-5 is de score.
123'
Bij Chris Gloster geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-5.
122'
Bij Esmir Bajraktarević geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-6.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. John Denis scoort. Na deze goal is het 5-6.