Alan Agustín Velasco (in)
Katlego Ntsabeleng (uit)
77'

6'
Jordi Alba Ramos voert een mooie assist uit. Doelpunt door Lionel Messi. Het staat nu 0-1.
37'
Doelpunt door Facundo Tomás Quignón in minuut 37. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Marco Farfan was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
45'
Doelpunt door Bernard Kamungo in minuut 45. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jesus Ferreira was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-1.
63'
Doelpunt door Alan Agustín Velasco in minuut 63. 3-1 is de score.
65'
Jordi Alba Ramos voert een mooie assist uit. Doelpunt door Benjamin Cremaschi. Het staat nu 3-2.
68'
Een owngoal door Robert Taylor. Dit is niet goed. Na deze goal is het 4-2.
80'
Een owngoal door Marco Farfan. Dit is niet goed. Na deze goal is het 4-3.
85'
Doelpunt door Lionel Messi. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
121'
Bij Lionel Messi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-5 is de score. Een hattrick voor Lionel Messi.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Paul Arriola scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 5-5.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Sergio Busquets i Burgos scoort. Na deze goal is het 5-6.
124'
Een strafschop. Paxton Pomykal gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Leonardo Campana Romero scoort. 5-7 is de score.
126'
Bij Facundo Tomás Quignón geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 6-7 is de score.
127'
Bij Kamal Miller geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 6-8.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jesus Ferreira scoort. 7-8 is de score.
129'
Bij Benjamin Cremaschi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 7-9.