Ángel Israel Mena Delgado (in)
Borja Sánchez Laborde (uit)
85'

23'
Doelpunt door Iván Jared Moreno Füguemann in minuut 23. Na deze goal is het 1-0.
44'
Sebastian Berhalter voert een mooie assist uit. Doelpunt door Sergio Duvan Córdova Lezama. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
57'
Ryan Gauld voert een mooie assist uit. Doelpunt door Sergio Duvan Córdova Lezama. Na deze goal is het 1-2.
77'
Doelpunt door Elías Hernán Hernández Jacuinde in minuut 77. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jaine Stiven Barreiro Solis was dit niet mogelijk geweest. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
149'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ranko Veselinović scoort. Na deze goal is het 2-3.
140'
Bij Rodolfo Cota Robles geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
141'
Bij Russell Teibert geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-4.
142'
Bij Yohei Takaoka geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-5 is de score.
143'
Bij Adonis Uriel Frías geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-5.
144'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ryan Gauld scoort. Het staat nu 4-6.
145'
Bij Elías Hernán Hernández Jacuinde geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-6. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
146'
Bij Deiber Jair Caicedo Mideros geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-7.
147'
Bij Lucas Daniel Romero geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 6-7.
148'
Bij Brian White geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 6-8.
158'
Een gemiste strafschop door Luís Carlos Ramos Martins. Het blijft 6-8.
150'
Bij William José Tesillo Gutiérrez geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 7-8.
151'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Brian Alejandro Rubio Rodríguez scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 8-8.
152'
Bij Tristan Blackmon geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 8-9.
153'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. José David Ramírez García scoort. 9-9. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
154'
Bij Simon Becher geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 9-10.
155'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Osvaldo Rodríguez del Portal scoort. 10-10. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
156'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Adrián Andrés Cubas scoort. Het staat nu 10-11.
157'
Bij Borja Sánchez Laborde geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 11-11. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
130'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Osvaldo Rodríguez del Portal scoort. Na deze goal is het 12-11.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Adonis Uriel Frías scoort. Het staat nu 13-11.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ryan Gauld scoort. 13-12 is de score. Goal 2 voor Gauld.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. José David Ramírez García scoort. Na deze goal is het 14-12. Goal 2 voor Ramírez García.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Deiber Jair Caicedo Mideros scoort. Na deze goal is het 14-13. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
125'
Een gemiste strafschop door Elías Hernán Hernández Jacuinde. Het blijft 14-13.
126'
We zijn in minuut 126 als er een penalty gefloten wordt. Borja Sánchez Laborde schiet en mis. Wat jammer.
127'
Een strafschop. Adrián Andrés Cubas gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
128'
Een gemiste strafschop door Luís Carlos Ramos Martins. Het blijft 14-13.
129'
Bij Brian Alejandro Rubio Rodríguez geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 15-13.
139'
Bij Jaine Stiven Barreiro Solis geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 16-13 is de score.
131'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Brian White scoort. 16-14 is de score.
132'
Bij Tristan Blackmon geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 16-15. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
133'
Bij William José Tesillo Gutiérrez geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 17-15.
134'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ranko Veselinović scoort. Het staat nu 17-16.
135'
Een gemiste strafschop door Fidel Daniel Ambríz González. Het blijft 17-16.
136'
Een strafschop. Mathías Nicolás Laborda Malseñido gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
137'
Bij Lucas Daniel Romero geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 18-16. Goal 2 voor Romero.
138'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Simon Becher scoort. Na deze goal is het 18-17.