Alessandro Schöpf

Biografie

Alessandro Schöpf is een 28-jarige voetballer uit Oostenrijk die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Alessandro speelde was Colorado Rapids - Vancouver Whitecaps op 2022-09-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alessandro Schöpf in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alessandro Schöpf in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alessandro Schöpf in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alessandro Schöpf een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alessandro Schöpf een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alessandro Schöpf

Bekijk de matchen en statistieken van Alessandro Schöpf. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alessandro Schöpf hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alessandro

Achternaam

Schöpf

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-02-07

Geboorteland

Oostenrijk

Geboorteplaats

Umhausen

Nationaliteit

Oostenrijk

Lengte

178 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alessandro Schöpf mee voetbalt bij Austria, Vancouver Whitecaps, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook