86'

Vorige confrontaties

Verslag

6'
Doelpunt door Santiago Mina Lorenzo in minuut 6. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Daniel Parejo Muñoz was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-0.
16'
Doelpunt door Marko Livaja in minuut 16. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Míchel Macedo Rocha Machado was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
24'
Bij Jonathan Viera Ramos geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 1-2 is de score.
31'
Nabil El Zhar voert een mooie assist uit. Doelpunt door Kevin-Prince Boateng. 1-3 is de score.
34'
Doelpunt door Santiago Mina Lorenzo in minuut 34. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Rúben Miguel Nunes Vezo was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
88'
Sergio Ezequiel Araújo voert een mooie assist uit. Doelpunt door Marko Livaja. Na deze goal is het 2-4.