Jonathan Viera Ramos

Biografie

Jonathan Viera Ramos is een 34-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jonathan speelde was Almeria - Atletico Madrid op 2024-02-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jonathan Viera Ramos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jonathan Viera Ramos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jonathan Viera Ramos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jonathan Viera Ramos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jonathan Viera Ramos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jonathan Viera Ramos

Bekijk de matchen en statistieken van Jonathan Viera Ramos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jonathan Viera Ramos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jonathan

Achternaam

Viera Ramos

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1989-10-21

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Las Palmas de Gran Canaria

Afkomst

Spanje

Lengte

171 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jonathan Viera Ramos mee voetbalt bij Las Palmas, Spain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook