91'

Vorige confrontaties

Verslag

5'
Doelpunt door Sang-Hyub Lim in minuut 5. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Mario Kvesić was dit niet mogelijk geweest. 0-1 is de score.
24'
Doelpunt door Sang-Hyub Lim in minuut 24. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jin-Ho Sin was dit niet mogelijk geweest. 0-2 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
27'
Doelpunt door Sang-Hyub Lim in minuut 27. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jin-Ho Sin was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 0-3. Een hattrick voor Sang-Hyub Lim.
32'
Murilo Henrique Pereira Rocha voert een mooie assist uit. Doelpunt door Yu-Min Cho. Na deze goal is het 1-3.
57'
Doelpunt door Murilo Henrique Pereira Rocha in minuut 57. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Dong-Ho Jeong was dit niet mogelijk geweest. 2-3 is de score.
73'
Bij Lars Veldwijk geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
74'
Min-Gwang Jeon voert een mooie assist uit. Doelpunt door Min-Kyu Song. 3-4 is de score.