Willyan Da Silva Barbosa (in)
Ju-Kong Kim (uit)
78'

2'
Seung-Won Jung voert een mooie assist uit. Doelpunt door Dejan Damjanović. Het staat nu 1-0.
24'
Bij Felipe de Sousa Silva geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
30'
Doelpunt door Rustamjon Ashurmatov. 1-2 is de score.
50'
Bij Cesar Fernando Silva dos Santos geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
61'
Doelpunt door Willyan Da Silva Barbosa in minuut 61. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Min-Gi Lee was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 2-3.
63'
Doelpunt door Felipe de Sousa Silva in minuut 63. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Willyan Da Silva Barbosa was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 2-4.
67'
Doelpunt door Edgar Bruno da Silva in minuut 67. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Dong-Jin Kim was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 3-4.
80'
Doelpunt door Min-Hyuk Lim in minuut 80. Na deze goal is het 3-5.
82'
Min-Hyuk Lim voert een mooie assist uit. Doelpunt door Ju-Kong Kim. 3-6 is de score.
94'
Doelpunt door Cesar Fernando Silva dos Santos in minuut 94. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Edgar Bruno da Silva was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 4-6. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.