Kristian Thorstvedt (in)
André Danielsen (uit)
84'

10'
Doelpunt door Mattias Mostrøm in minuut 10. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Magnus Wolff Eikrem was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-0.
36'
Doelpunt door Tommy Høiland in minuut 36. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Kristian Thorstvedt was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
39'
Kristoffer Haraldseid voert een mooie assist uit. Doelpunt door Ohikhuaeme Anthony Omoijuanfo. Na deze goal is het 2-1.
49'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ohikhuaeme Anthony Omoijuanfo scoort. Het staat nu 3-1. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
71'
Eirik Hestad voert een mooie assist uit. Doelpunt door Ohikhuaeme Anthony Omoijuanfo. 4-1 is de score. Een hattrick voor Ohikhuaeme Anthony Omoijuanfo.
82'
Niemand shot graag een goal in eigen doel. Ook Sondre Flem Bjørshol niet. Maar goed ... hiermee wordt het 5-1