Harrison Sohna (in)
Carl Winchester (uit)
73'

36'
Doelpunt door Theo Robinson in minuut 36. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Reece Staunton was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 0-1.
52'
Doelpunt door Nathan Broadhead in minuut 52. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Elliot Embleton was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
121'
We zijn in minuut 121 als er een penalty gefloten wordt. Elliot Watt schiet en mist. Wat jammer.
122'
Een gemiste strafschop door Alex Pritchard. Het blijft 1-1.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Callum Cooke scoort. 1-2 is de score.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Luke O'Nien scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Levi Sutton scoort. 2-3 is de score.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. William Harris scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Kian Scales scoort. Het staat nu 3-4.
128'
Een strafschop. Lynden Gooch gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
129'
Bij Gareth Evans geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-5 is de score.