Ron-Torben Hoffmann

Biografie

Ron-Torben Hoffmann is een 23-jarige voetballer uit Duitsland die meestal als doelman speelt. De laatste match die Ron-Torben speelde was FC Heidenheim - Eintracht Braunschweig op 2022-07-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ron-Torben Hoffmann in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ron-Torben Hoffmann in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ron-Torben Hoffmann in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ron-Torben Hoffmann een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ron-Torben Hoffmann een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ron-Torben Hoffmann

Bekijk de matchen en statistieken van Ron-Torben Hoffmann. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ron-Torben Hoffmann hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ron-Torben

Achternaam

Hoffmann

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-04-04

Geboorteland

Duitsland

Geboorteplaats

Rostock

Nationaliteit

Duitsland

Lengte

192 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ron-Torben Hoffmann mee voetbalt bij Sunderland, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook