Marco John (in)
David Raum (uit)
114'

27'
Bij Andrej Kramarić geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 0-1.
33'
Doelpunt door Simon Handle in minuut 33. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Christoph Greger was dit niet mogelijk geweest. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
94'
Doelpunt door Moanes Dabour in minuut 94. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Christoph Baumgartner was dit niet mogelijk geweest. 1-2 is de score.
102'
Simon Handle voert een mooie assist uit. Doelpunt door Christoph Greger. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
108'
Doelpunt door Andrej Kramarić in minuut 108. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Mijat Gaćinović was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 2-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.