Christoph Baumgartner

Biografie

Christoph Baumgartner is een 24-jarige voetballer uit Oostenrijk die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Christoph speelde was RB Leipzig - Werder Bremen op 2024-05-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Christoph Baumgartner in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Christoph Baumgartner in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Christoph Baumgartner in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Christoph Baumgartner een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Christoph Baumgartner een assist heeft gegeven in de match.

Stats Christoph Baumgartner

Bekijk de matchen en statistieken van Christoph Baumgartner. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Christoph Baumgartner hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Christoph

Achternaam

Baumgartner

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-08-01

Geboorteland

Oostenrijk

Geboorteplaats

Horn

Afkomst

Oostenrijk

Lengte

178 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Christoph Baumgartner mee voetbalt bij RB Leipzig, Austria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook