1 Japan 4.10
X Gelijk 3.35
2 Kroatië 2.06

43'
Maya Yoshida voert een mooie assist uit. Doelpunt door Daizen Maeda. Na deze goal is het 1-0.
55'
Doelpunt door Ivan Perišić in minuut 55. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Dejan Lovren was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
121'
Een strafschop. Takumi Minamino gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
122'
Bij Nikola Vlašić geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 1-2.
123'
We zijn in minuut 123 als er een penalty gefloten wordt. Kaoru Mitoma schiet en mis. Wat jammer.
124'
Bij Marcelo Brozović geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 1-3 is de score.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Takuma Asano scoort. Het staat nu 2-3.
126'
Een gemiste strafschop door Marko Livaja. Het blijft 2-3.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. Maya Yoshida schiet en mis. Wat jammer.
128'
Bij Mario Pašalić geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-4.