4 - 3

11'
Doelpunt door Gustavo Raúl Gómez Portillo in minuut 11. 0-1 is de score.
21'
Een owngoal door Gustavo Raúl Gómez Portillo. Dit is niet goed. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1. Goal 2 voor Gómez Portillo.
40'
Víctor Yoshimar Yotún Flores voert een mooie assist uit. Doelpunt door Gianluca Lapadula. Het staat nu 2-1.
54'
Doelpunt door Júnior Osmar Ignacio Alonso Mujica. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
80'
Doelpunt door Víctor Yoshimar Yotún Flores in minuut 80. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van André Martín Carrillo Díaz was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 3-2.
90'
Doelpunt door Gabriel Ávalos Stumpfs in minuut 90. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
132'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Miguel Ángel Trauco Saavedra scoort. 4-3 is de score.
131'
Een strafschop. Alberto Espínola Giménez gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
130'
We zijn in minuut 130 als er een penalty gefloten wordt. Christian Alberto Cueva Bravo schiet en mis. Wat jammer.
129'
Bij Robert Ayrton Piris Da Motta geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4.
128'
Bij Renato Fabrizio Tapia Cortijo geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-4 is de score.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. Braian José Samudio Segovia schiet en mis. Wat jammer.
126'
We zijn in minuut 126 als er een penalty gefloten wordt. Santiago Gabriel Ormeño Zayas schiet en mis. Wat jammer.
125'
We zijn in minuut 125 als er een penalty gefloten wordt. Héctor David Martínez schiet en mis. Wat jammer.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Víctor Yoshimar Yotún Flores scoort. Het staat nu 6-4.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Júnior Osmar Ignacio Alonso Mujica scoort. 6-5 is de score.
122'
Bij Gianluca Lapadula geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 7-5 is de score.
121'
Bij Ángel Rodrigo Romero Villamayor geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 7-6.