Christian Guillermo Martín Ramos Garagay

Biografie

Christian Guillermo Martín Ramos Garagay is een 33-jarige voetballer uit Peru die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Christian Guillermo Martín speelde was ADT - Alianza Lima op 2022-07-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Christian Guillermo Martín Ramos Garagay in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Christian Guillermo Martín Ramos Garagay in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Christian Guillermo Martín Ramos Garagay in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Christian Guillermo Martín Ramos Garagay een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Christian Guillermo Martín Ramos Garagay een assist heeft gegeven in de match.

Stats Christian Guillermo Martín Ramos Garagay

Bekijk de matchen en statistieken van Christian Guillermo Martín Ramos Garagay. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Christian Guillermo Martín Ramos Garagay hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Christian Guillermo Martín

Achternaam

Ramos Garagay

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1988-11-04

Geboorteland

Peru

Geboorteplaats

Lima

Nationaliteit

Peru

Lengte

185 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Christian Guillermo Martín Ramos Garagay mee voetbalt bij Peru, Alianza Lima, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook