1 Tacuary 2.50
X Gelijk 3.55
2 General Caballero 2.63

27'
Doelpunt door Óscar Ramón Ruiz Roa in minuut 27. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Marcelo Miguel Paredes Valdez was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-0.
49'
Niemand shot graag een goal in eigen doel. Ook Gastón Ariel García niet. Maar goed ... hiermee wordt het 1-1
68'
Doelpunt door Derlis Darío Martínez González in minuut 68. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Guillermo Fernando Hauche was dit niet mogelijk geweest. 1-2 is de score.
84'
Doelpunt door Marcelo Miguel Paredes Valdez. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
121'
Bij Roberto Andrés Ovelar Maldonado geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-3.
122'
Bij Patryck Magalhães Ferreira geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
123'
Bij Guillermo Fernando Hauche geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-4.
124'
Bij Óscar Ramón Ruiz Roa geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
125'
Een gemiste strafschop door Edgar Milciades Benítez Santander. Het blijft 4-4.
126'
Bij Víctor Hugo Ayala Núñez geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-4 is de score.
127'
Een strafschop. César Tobías Castellano gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
128'
Bij Marcelo Miguel Paredes Valdez geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 6-4.