Óscar Ramón Ruiz Roa

Biografie

Óscar Ramón Ruiz Roa is een 31-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Óscar Ramón speelde was Juventude - Fortaleza EC op 2022-09-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Óscar Ramón Ruiz Roa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Óscar Ramón Ruiz Roa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Óscar Ramón Ruiz Roa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Óscar Ramón Ruiz Roa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Óscar Ramón Ruiz Roa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Óscar Ramón Ruiz Roa

Bekijk de matchen en statistieken van Óscar Ramón Ruiz Roa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Óscar Ramón Ruiz Roa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Óscar Ramón

Achternaam

Ruiz Roa

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1991-05-14

Geboorteland

Paraguay

Nationaliteit

Paraguay

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Óscar Ramón Ruiz Roa mee voetbalt bij Juventude, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook