Lewis Grabban (in)
Karim Ansarifard (uit)
91'

3'
Doelpunt door Lewis Grabban in minuut 3. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Joe Lolley was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 0-1.
6'
Joe Lolley voert een mooie assist uit. Doelpunt door João António Antunes Carvalho. 0-2 is de score.
11'
Yannick Bolasie Yala voert een mooie assist uit. Doelpunt door Tammy Bakumo-Abraham. Het staat nu 1-2.
14'
Doelpunt door Tammy Bakumo-Abraham. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
22'
Doelpunt door Matty Cash in minuut 22. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Joe Lolley was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 2-3.
36'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Tammy Bakumo-Abraham scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3. Een hattrick voor Tammy Bakumo-Abraham.
51'
Jack Colback voert een mooie assist uit. Doelpunt door Joe Lolley. 3-4 is de score.
71'
Jack Grealish voert een mooie assist uit. Doelpunt door Tammy Bakumo-Abraham. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
75'
Doelpunt door Anwar El Ghazi in minuut 75. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Neil Taylor was dit niet mogelijk geweest. 5-4 is de score.
82'
Doelpunt door Lewis Grabban in minuut 82. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Joe Lolley was dit niet mogelijk geweest. 5-5. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.