Anderson Wanderllan de Moraes Rodrigues (in)
Luis Felipe Carvalho Silva (uit)
81'

17'
Ronielson da Silva Barbosa voert een mooie assist uit. Doelpunt door Vinícius Goes Barbosa de Souza. Na deze goal is het 0-1.
36'
Doelpunt door Anderson Wanderllan de Moraes Rodrigues in minuut 36. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Tássio Santos da Paixão was dit niet mogelijk geweest. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
48'
Doelpunt door Vinícius Goes Barbosa de Souza in minuut 48. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jefferson Vasconcelos Bras da Silva was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-2.
72'
Bij Elias Constantino Pereira Filho geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
74'
Bij Elias Constantino Pereira Filho geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 3-2.
76'
Doelpunt door Anderson Wanderllan de Moraes Rodrigues in minuut 76. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Gustavo Marmentini dos Santos was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 4-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
83'
Ronielson da Silva Barbosa voert een mooie assist uit. Doelpunt door Igor Rabello da Costa. 4-3 is de score.