Azizbek Turgunboev (in)
Jasurbek Yoqubov (uit)
94'

14'
Mostafa Fathi voert een mooie assist uit. Doelpunt door Yazeed Al Bakr. 0-1 is de score.
22'
Khojimat Erkinov voert een mooie assist uit. Doelpunt door Abbosbek Fayzullaev. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
31'
Doelpunt door Azizbek Turgunboev. Het staat nu 2-1.
32'
Doelpunt door Sardor Sabirkhodjaev. 3-1 is de score.
51'
Doelpunt door Sumayhan Alnabit in minuut 51. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Mostafa Fathi was dit niet mogelijk geweest. 3-2 is de score.
60'
Mostafa Fathi voert een mooie assist uit. Doelpunt door Sumayhan Alnabit. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
78'
Diyor Kholmatov voert een mooie assist uit. Doelpunt door Mirjakhon Mirakhmadov. Het staat nu 4-3.
83'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Hassan Alamiri scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4.
86'
Doelpunt door Abbos Ergashboyev in minuut 86. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Diyor Kholmatov was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 5-4.