Christian Luyindama Nekadio

Biografie

Christian Luyindama Nekadio is een 30-jarige voetballer uit Democratische Republiek Congo die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Christian speelde was Antalyaspor - Fatih Karagümrük op 2022-11-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Christian Luyindama Nekadio in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Christian Luyindama Nekadio in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Christian Luyindama Nekadio in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Christian Luyindama Nekadio een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Christian Luyindama Nekadio een assist heeft gegeven in de match.

Stats Christian Luyindama Nekadio

Bekijk de matchen en statistieken van Christian Luyindama Nekadio. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Christian Luyindama Nekadio hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Christian

Achternaam

Luyindama Nekadio

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-01-08

Geboorteland

Democratische Republiek Congo

Geboorteplaats

Kinshasa

Afkomst

Democratische Republiek Congo

Lengte

191 cm

Gewicht

91 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Christian Luyindama Nekadio mee voetbalt bij Congo DR, Antalyaspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook