89'

8'
Doelpunt door Kyriani Sabbe. Het staat nu 0-1.
34'
Shion Homma voert een mooie assist uit. Doelpunt door Romeo Vermant. 0-2 is de score.
52'
Kolbeinn Thordarson voert een mooie assist uit. Doelpunt door Adrian Alonso Martínez Batista. 1-2 is de score.
69'
Doelpunt door Adrian Alonso Martínez Batista in minuut 69. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Rafik Belghali was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
80'
Doelpunt door Abemly Meto Silu in minuut 80. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Adrian Alonso Martínez Batista was dit niet mogelijk geweest. 3-2 is de score.
82'
Doelpunt door Noah Mbamba in minuut 82. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Kyriani Sabbe was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
88'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Romeo Vermant scoort. 3-4 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.