Ygor Nogueira de Paula

Biografie

Ygor Nogueira de Paula is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Ygor speelde was Boavista - Chaves op 2023-09-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ygor Nogueira de Paula in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ygor Nogueira de Paula in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ygor Nogueira de Paula in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ygor Nogueira de Paula een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ygor Nogueira de Paula een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ygor Nogueira de Paula

Bekijk de matchen en statistieken van Ygor Nogueira de Paula. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ygor Nogueira de Paula hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ygor

Achternaam

Nogueira de Paula

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-03-27

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Itaperuna

Afkomst

Brazilië

Lengte

187 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ygor Nogueira de Paula mee voetbalt bij Chaves, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook