Yannick Ferreira Carrasco

Biografie

Yannick Ferreira Carrasco is een 30-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Yannick speelde was Al-Ahli Jeddah - Al Shabab op 2023-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Yannick Ferreira Carrasco in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Yannick Ferreira Carrasco in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Yannick Ferreira Carrasco in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Yannick Ferreira Carrasco een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Yannick Ferreira Carrasco een assist heeft gegeven in de match.

Stats Yannick Ferreira Carrasco

Bekijk de matchen en statistieken van Yannick Ferreira Carrasco. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Yannick Ferreira Carrasco hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Yannick

Achternaam

Ferreira Carrasco

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-09-04

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Elsene

Afkomst

België

Lengte

180 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Yannick Ferreira Carrasco mee voetbalt bij Belgium, Al Shabab, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook