Wellington Pereira Nascimento

Biografie

Wellington Pereira Nascimento is een 40-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Wellington speelde was America Mineiro - Sao Paulo op 2022-08-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Wellington Pereira Nascimento in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Wellington Pereira Nascimento in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Wellington Pereira Nascimento in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Wellington Pereira Nascimento een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Wellington Pereira Nascimento een assist heeft gegeven in de match.

Stats Wellington Pereira Nascimento

Bekijk de matchen en statistieken van Wellington Pereira Nascimento. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Wellington Pereira Nascimento hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Wellington

Achternaam

Pereira Nascimento

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

40 jaar

Geboortedatum

1982-04-22

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

São Paulo

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

180 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Wellington Pereira Nascimento mee voetbalt bij America Mineiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook