Vladimer Mamuchashvili

Biografie

Vladimer Mamuchashvili is een 26-jarige voetballer uit Georgië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Vladimer speelde was Ludogorets - Dinamo Batumi op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Vladimer Mamuchashvili in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Vladimer Mamuchashvili in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Vladimer Mamuchashvili in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Vladimer Mamuchashvili een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Vladimer Mamuchashvili een assist heeft gegeven in de match.

Stats Vladimer Mamuchashvili

Bekijk de matchen en statistieken van Vladimer Mamuchashvili. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Vladimer Mamuchashvili hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Vladimer

Achternaam

Mamuchashvili

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-08-28

Geboorteland

Georgië

Afkomst

Georgië

Lengte

175 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Vladimer Mamuchashvili mee voetbalt bij Georgia, Dinamo Batumi, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook