Vivaldo Borges dos Santos Neto

Biografie

Vivaldo Borges dos Santos Neto is een 27-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Vivaldo speelde was Lorient - Clermont Foot op 2024-05-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Vivaldo Borges dos Santos Neto in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Vivaldo Borges dos Santos Neto in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Vivaldo Borges dos Santos Neto in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Vivaldo Borges dos Santos Neto een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Vivaldo Borges dos Santos Neto een assist heeft gegeven in de match.

Stats Vivaldo Borges dos Santos Neto

Bekijk de matchen en statistieken van Vivaldo Borges dos Santos Neto. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Vivaldo Borges dos Santos Neto hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Vivaldo

Achternaam

Borges dos Santos Neto

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-09-13

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Lengte

185 cm

Gewicht

89 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Vivaldo Borges dos Santos Neto mee voetbalt bij Clermont Foot, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook