Vincent Kompany

Biografie

Vincent Kompany is een 38-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Vincent speelde was RSC Anderlecht - SV Zulte Waregem op 2020-03-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Vincent Kompany in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Vincent Kompany in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Vincent Kompany in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Vincent Kompany een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Vincent Kompany een assist heeft gegeven in de match.

Stats Vincent Kompany

Bekijk de matchen en statistieken van Vincent Kompany. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Vincent Kompany hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Vincent Kompany

Het laatste nieuws gerelateerd aan Vincent Kompany. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Vincent

Achternaam

Kompany

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1986-04-10

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Uccle

Afkomst

België

Lengte

193 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Vincent Kompany mee voetbalt bij RSC Anderlecht, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook