Vanja Milinković Savić

Biografie

Vanja Milinković Savić is een 27-jarige voetballer uit Servië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Vanja speelde was Torino - Juventus op 2024-04-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Vanja Milinković Savić in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Vanja Milinković Savić in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Vanja Milinković Savić in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Vanja Milinković Savić een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Vanja Milinković Savić een assist heeft gegeven in de match.

Stats Vanja Milinković Savić

Bekijk de matchen en statistieken van Vanja Milinković Savić. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Vanja Milinković Savić hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Vanja

Achternaam

Milinković Savić

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-02-20

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Ourense

Afkomst

Servië

Lengte

202 cm

Gewicht

92 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Vanja Milinković Savić mee voetbalt bij Torino, Serbia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook