Valentin Ivaylov Antov

Biografie

Valentin Ivaylov Antov is een 21-jarige voetballer uit Bulgarije die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Valentin speelde was Noord-Macedonië - Bulgarije op 2022-09-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Valentin Ivaylov Antov in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Valentin Ivaylov Antov in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Valentin Ivaylov Antov in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Valentin Ivaylov Antov een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Valentin Ivaylov Antov een assist heeft gegeven in de match.

Stats Valentin Ivaylov Antov

Bekijk de matchen en statistieken van Valentin Ivaylov Antov. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Valentin Ivaylov Antov hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Valentin

Achternaam

Ivaylov Antov

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2000-11-09

Geboorteland

Bulgarije

Nationaliteit

Bulgarije

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Valentin Ivaylov Antov mee voetbalt bij Bulgaria, Monza, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook