Tobias Pilegaard Mikkelsen

Biografie

Tobias Pilegaard Mikkelsen is een 35-jarige voetballer uit Denemarken die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Tobias speelde was Helsingborg - IF elfsborg op 2019-11-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Tobias Pilegaard Mikkelsen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Tobias Pilegaard Mikkelsen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Tobias Pilegaard Mikkelsen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Tobias Pilegaard Mikkelsen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Tobias Pilegaard Mikkelsen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Tobias Pilegaard Mikkelsen

Bekijk de matchen en statistieken van Tobias Pilegaard Mikkelsen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Tobias Pilegaard Mikkelsen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Tobias

Achternaam

Pilegaard Mikkelsen

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1986-09-18

Geboorteland

Denemarken

Geboorteplaats

Helsingør

Nationaliteit

Denemarken

Lengte

178 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Tobias Pilegaard Mikkelsen mee voetbalt bij Helsingborg, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook